Happy new year

sov hos linn baby inatt. mys! när man sover med henne borde man ta med sig ögonskydd, alltså.. typ sånna som man har när man solar solarium ellernåt. hon pillar på telefonen hela tiden och hon har på den skarpaste ljusnivån.  vaknade av att bisel råttan väckte oss vid halv tio, gick upp & åkte ner till torsby för att inhandla lite för dagen/kvällen/natten/imorgon. hann träffa älsklingen en snabbis också, Mums.

sitter hemma hos linn nu råå, väntar på att erika ska komma med bussen så ska det bli massa mölj as usual. pappa måste komma med saker till mig också, ja JA det måste han. sen ikväll blire ferre, med typ linn, erika, elsa, johanna, jenny å nån mer? typ.. sen får vi se vart benen bär! och johanna, du kan ju alltid prova att supa oss under bordet, jag sätter en tia på att.. hmm.. linn blir fullast! :)


nej pöjkah!  ni får ha en bra kväll/natt!  
GOTT NYTT ÅR!


Jag talar ut


image58



sitter i min ensamhet och har äntligen fått lite mat i magen.. inte helt fel faktiskt! :} men usch och tvi på den här dagen alltså.. eller.. det har ju vart nice väder.. men just nu känns de inte som om jag har nån som helst nytta av det? jag orkar fan inte gå ut i kylan längre.. har slutat med skidor för länge sen eftersom det inte är nån av de som jag umgås med som åker.. och det blir ju inte att man åker ensam i backarna, so! bor ute i skogen så det finns ingenting att gå till direkt? nu börjar jag tydligen att klaga, men det skulle inte sitta helt fel med sommar eller en utomlandsresa. anders skjutsade hem mej idag innan han skulle till fjället, och efter det har jag checkat en film, skjutsat brorsan till fjället, hämtat skor hos marina i vitsand, handlat hos arnold & vart till grannen och matat katterna och kaninen. väntar på att linn ska bli klar nångång så vi kan leka, aruu aruuu!


vad ska ni göra på nyår då gott folk? :) jag har sånn jävla beslutsångest.
nej jag orkar nog inte ut till skogen, nej nej nej jag pallar ej



jak tyckker om min anders wäwi <3

i just fall from the top

jag tror aldrig jag har kännt mej såhär liten,
ensam och besviken som jag gör just nu.


image56

Djupa andetag ***

det är ju bara för bra för att vara sant. julstressad som faen är jag, men det kanske inte är så konstigt när jag suttit i kassan 3 dagar i rad nu. från sisso halv tio till sju på kvällen. tittat på stressade människor som klagar över att det är så kallt ute och att det är tjockt med folk inne i byn. själv får jag lyssna, le och försöka slippa tänka på att jag har endel julklappar kvar att inhandla, på ca en timma! det ni. min lunch imorron, kommer få leva på frukt tror jag. men det är majssss.

inte förens stängnings dax märkte jag att samma skiva gått om- och om igen. 'Barnens jul' jaa? ehe. Markoolio och Fronda är grejer ;) haha.. inte sant? mitt hår står åt alla håll efter denna tomteluvan som de tvingar på mej ocksåå :/ det är så skönt när man tar av sej den. känns som en Hel huvudvärk släpper! Gah.


snart ska jag åka till anders och bråka lite med han :)
måste göra nåt åt mitt hår också, haha! verkligeeen


image55


min Oliver är mest damp
han älskar sköljmedel :$ helt hög blir han

Santa baby

mitt huvud är verkligen rentvättat. allt känns jobbigt med samtidigt skönt att få vila ut några dagar nu iallafall. inatt sov jag hos ändy bebis och vi blev mycket besvikna när nalle berättade att alla trysil stugor var bokade över nyår, sug! jaja, så nu blir det inte det för oss, inte just dååå illafall! ^^

idag har det varit enförvirrande dag för johanna, oh ja. började med att jag o anders försov oss, vaknade 08.12 yeipiie liksom. skyndade oss som faaaan så rusa jag in i skolan för resten av klassen tittade på lilla kycklingen och den fick jag juuue bara inte missa :) hihi..

10.30 hade jag engelska, fick ett häfte med massa julsånger som vi skulle lyssna på en efter en.. suuck! typ allt ifrån elvis-guns n' roses-coldplay-south park? ah fråga mej inte.. jul låtar också.. i en timma! gaaaaahl! sen jobbade jag 12.30-19.00. ganska roligt nu innan jul, tomtenissemössor hade vi på oss.. jag har suttit i kassan HELA dagen.. så är ganska trött nu. mycket människor, mycket småsaker, mycket pengar. söta tanter, kissnödiga norskar och töliga barn. hade ganska tröökigt ett tag, drog på 'Barnens julfavoriter' ellernåt xP haha. seriöst, jag måste sova om jag ska orka upp imorgon. ta hand om eeer!


image54

plockade ur piercing igår också
lEEskigt

Ruuuudolf e sne
Tomten är kurvig
Anders är söt

Crystal

emmA inte samma katt äree'nte :(  men nästan!  ahja, fyfan i hevete vad skönt det var att ha sovmorgon till tjugo i ett idag. sen när jag skulle börja gå till skolan kom anders hem från jobbet så han skjutsade mej fram till dörren! lat javisst. kallt, nåt sååå fruktansvärt! provet gick inte så bra för mej idag.. men jag har väl endast mej själv att skylla. mååste även ha mat nu, inte ätit nåt idag.. inte ens frukost :/ nä ska sätta mej å läsa svenskan nu,
jag AvlidEr



image51



In the middle


ahmeeen det är gött å supa pöjkaah! nerra eller jora nu är min cissi pissi prutt fjutt hos mej o röker på och skitar ner min säng, yeees! jag tror hon är hög vid det här laget och jag hänger inte riktigt med i svängarna? vräkt i oss en halv chips påse framför Adam & Eva. ohja lalala. smygreklam och min älsklings kise har kommit fram nuee. var inte lika gott med dammråttor, Tydligen




A! <3


förresten, jag tycker att Du borde hitta dej själv igen
för jag känner inte igen Dej längre. Du känns verkligen
inte som samma person som jag en gång lärde känna :/

This planet looks so cute but It's cold


det är sjukt kallt ute och jag håller mej inomhus medans anders o robin drog upp till fjället. undrar som flundrar när min cissi kommer? ååh, den sömntutan har inte stigit upp ur sängen ännu. det har ju jag minsann. hundvakt är jag åt två små luffsar.. oliver har tagit skydd under sängen. känner mej riktigt seg idag.. "det har varit en lång natt" kallt är vad det är.. funderar på om man ska ta på sej ett par sockor & dricka cappuchino med daim kanske? vore inte helt fel. ska väl med mami ner till torsby & göra ärenden åt farmor sen också, tänker ja. men nu! blire en snus på allt klag & klaga mer på cissi bara för att hon är såååå seg!


image48



jag älskar min Anders baby



home tonight


jorasatt, anders & bruschan lämna mej idag för fjället. Tvi på't.. så jag anser mej själv som duktig som har stannat hemma & städat, jo det behövdes verkligen! jag vill inte veta vad som gömmer sej i dammsugar-påsen. var nyss ut i frosten & övningskörde på mamma och farmor. min farmors mun går fortare än din bil. vi har vart uppe i ett hus och möljt med massa saker, slängde även in en säng i bilen.. eh.. ja den var väl i nåra delar då kanske men. jag har inte fått ihop min knäck ännu.. och jag oooorkar verkligen inte sitta och uppdatera mitt liv just nu.. så jag tror jag ska slänga ihop den där knäcken och vänta & se om jag får besök.. ska även kolla pirates of the carribean sen. ska även göra några ärenden. mys kväll, ja tack. imorgon kommer min hoppe-skutta hit och rensar mitt minneskort och fyller det igen med en massa massa top secret. i love her anyway



just nu är jag trött på
allt som har med jul att göra

Grattis baby

sov hos plutten min inatt. han höll mej vaken ganska länge, & väckte mej ganska tidigt :( han var jätte nervös eftersom han skulle köra upp idag, så han klarade inte riktigt trycket och munnen gick i hundra-tjugo på stackarn! han var tvungen att ring runt till halva sverige & berätta för varenda en om hur nervös han var osv. så jag hann inte göra mej iordning nånting innan han skulle iväg. kom till skolan cirkus halv elva. engelska, yeah toppen! inte. skulle skriva nåt skit om Jimi Hendrix och Bob Marley.. hann bara om Jimi, så lär sätta mej ner o skriva om Bobban sen också. redovisning imorron ellernåt. iallafall, sen var de lunch och matsalen bjöd på lussekatter och pepparkakor, mums! hade svenska, skulle låna en ny bok men eftersom ingen rekommenderar en bra bok så blev det ingen :( satte mej & löste ett korsord istället. blev illamååående. sjukanmälde mej & gick till anders.. eller.. jag hann typ en liten bit sen fick jag inte gå längre för honom. han skulle hämta mej. han klarade uppkörningen. haha.. så när han körde tittade han på mej istället för vägen xD var en aning rädd :( men jag klev ur bilen utan skador iallafall :) grattis igen baby<3 kollade på svampBob sen kom mami & hämtade mej. kollat OC & käkat flaaatrökt skinka. :)


image47
i love u



hoppas att min cissi-pissi
kommer i helgen, wäwä!

Lackat & klart


Vinterns snyggaste
naglar lackas i mörka toner - från dovt rosa skimmer till svart.


image46




Vässa klorna inför vintern! Här är knepen för att få de allra finaste naglarna.

1. Satsa på ett riktigt bra underlack, det funkar som hudcrème för nageln. Men precis som det finns olika hudtyper måste du pröva dig fram för att hitta ett underlack som passar just dina naglar.

2. Har naglarna blivit torra och spröda? Använd nagelolja morgon och kväll men kom ihåg att det kan ta upp till sex månader innan du ser resultat.

3. Är huden riktigt torr på vintern? Smörj händerna med mycket fett- och fuktrik crème före läggdags och sov med bomullshandskar.

4. Lägger du pengar på en professionell manikyr då och då kommer inte bara dina naglar att må bättre. Dina lack kommer också att sitta mycket längre, upp till två veckor är ingen omöjlighet.

5. Nagellack är färskvara, efter sex månader blir torktiden längre och hållbarheten sämre.

6. Raka naglar håller sig snygga längre än spetsiga men fila aldrig på sidorna för att få bukt med trekantiga paraplynaglar. Då kommer nageln att försöka kompensera och problemet blir värre.

7. Borsta istället för att peta under naglarna. Det gör att huden under kommer att ge nageln en fint naturlig rundning.

8. När du lackar, lacka ner på sidorna också så skyddar du nageln.

9. Ska du använda en nagelstärkare, satsa på en som passar din nagel och använd enbart som kur.

You make my heart Go




Kaffe utan socker är som
Kärlek utan kyssar

image45


<3<3<3<3<3<3


Giving me more and I'll defy


jag hade en uuuunderbar dag med flickorna igår, erika & linn. myskväll var det. för myskvällar behövs de också. för min del behövs de oftast. så himla skönt att man bara kan vara utan alkohol ibland. eller, linn är faktiskt lite elaaak. vi tog en varsin öl, & när man druckit en vill man ha flera, liksom? :) skitunge. jaja, vi satt och prata massa massa massa och åt köttbullar & lussekatter. haha! yeey. gick till andreas senare på kvällen vid sisso 11 och tittade på film med folk. bra film (y) gick hem till erika för att sova vid sisso 3, och vi fick INTE väcka hennes mamma som sov.. jag visste inte ens om jag skulle våga mig på ett toa besök. men det var jag så illa tvungen! haha :) idag har vi vart lika sega. linn väckte mej vid elva typ.. vi åt smörgås & spelade kort. mamma hämtade oss iallafall vid 2, skjutsade hem linn, drog upp till fjället ett tag.. sen hemåt! hundvakt åt två mini lurvar, men de ska snart åka hem.. & jag ska åka till min bebis som jag ska bita så hårt i rumpan så han skriker så de hörs ända till per-rune svensson! ja de ska ja, bara för han var dym :( jag tycker inte om att ta reda på hans spyor och det ska han få sota för :)


image44



jag vill bara lägga mej & sova i hundra år
jag vill bara att allt ska gå bra
jag vill bara kunna lita
jag vill kunna vara stark
jag vill kunna ha det as usual
jag vill inget annat just nu


Jag behöver dej

Who are you?

idag är johanna lite irriterad. men det blir väl alla om de inte får sova & får ta hand om folk som spyr och även sedan ta reda på allt. jaa.. fin natt jag har haft, verkligen. igår åkte iallafall jag & anders till mej.. sen strax efter att vi kommit hem kom även elin & marina. yey.. vi började baka lite godis & massa annat nytt. bara slängde ner ätbart i bunken. ja. sedan åt vi kycklingsallad och vitlöksbröd.. kollade idol & drack lite cider, öl, vin & glögg? haha. pappa & anders gick över till grannen & kom hem ganska sent.. *biter anders i rompa & tittar lite surt* mhm.. han skulle ju vara nykter eftersom han skulle upp & jobba idag.. men ikke sa nikke. aja skitsamma orkar inte.. pappa o alla hans kompisar har vart dryga & jag ska ställa mej & göra knäck, sen ska jag åka upp till erika & linn, ahh för det ska jag! god jäkla jul allesammans?


image40




Julshow

pjhuuuh.. har inte uppdaterat mig på några dagar eftersom det har vart träning och uppvisningar osv.. har sovit med älsklings bejben i två nätter nu också. men iallafall. hade två uppvisningar igår & två idag. roligast var ju lätt den sista. haha.. sjukt! jag och elin fick skrattanfall förut också, jämt innan det var våran tur. haha.

tack
flickor för dessa dagar!
vi har haft roligt,
hoppas ni också haft det!



image39


dagens skratt:
http://youtube.com/watch?v=6G5o1DUKJBo haha, riktigt roligt faktiskt..

SÄNGEN DIRR.
SWEET DREAMS

CISSI 18 ÅR! <3

i torsdags åkte jag ju till cissi, kom dit ca. nio på kvällen. fredagen står det lite om nedan.. lördagen gick vi upp, försökte hitta nåt att äta till frukost. fanns inte så mycket ätbart där hemma hos familjen Holm på baggeryrsvägen. men tillslut lyckades vi hitta nåt bröd som vi kunde tina upp, och ett glas coca-cola och även ett glas o'boy. nyttiga! sen blev det eftermiddag, in i duschen, göra iordning oss & åkte in till stan. där satt vi i mickes lya eftersom han är i thailand. jag, cissi, kalle, kim, johan, exet och lundberg var det iallafall. vi tog en taxi till bowlinghallen.. disccobowling på G.. fast de var bara jag, cissi, kalle & toivoinen som spelade. haha! stora tillbringare med öl gled fram på borden, & efter ett tag vek sig cissi's ben, och hon ramla med bowlingklotet på banan med huvudet i rännan, STRIKE! ha-ha ellernåt. själv gick mina 2cm:ers långa naglar av och jag tappade klotet Baklänges till råga på allt, he-he. kalle han halkade å trilla över halva banan med huvudet före. alltså, vi hade ruskigt roligt! shiet. efter klockan elva drog vi till shell så cissi kunde köpa cigg, och ja.. vi gick runt lite & träffade folk sen hamnade vi väl hemma hos cissi igen efter 2. låg och skratta och, nej.. jag har fortfarande ont överallt verkligen! :D igår vaknade vi ca. halv tio av att helena & oliver var inne och väckte oss och sjöng för cissi. jag hoppa direkt in i duschen & försökte klämma i mej en smörgås. eftermiddan betod av städning, packning, tacos & mys. helena & robin skjutsade mej till tåget vid 6. var hemma halv 10. har sovit som en stoooock inatt! orkade inte gå på svenska & matte idag. de blir träning sen klockan 12. sen ska jaaag leka med anders babyyy! inte sett han sen onsdag morron. ihii (a) måste se mina vackra kvennor sen också. aaaw.


image38



jag har världens bästa vänner,
jag ÄlskAr er!

RSS 2.0