snipp snapp snopp


igår lekte jag med mickan. det blev massa spring på torsby, åt mat, kolla massa gamla kort & var ute å gick osv.. :) senare på kvällen träffade jag emma, elin & lydia.. var uppe hos jimmy hela kvällen typ.. bäst var nog elins partytrick om jag får säga det själv :) haha.. sen vid ett ungefär gick dom hem å jag drog vidare till anders.. mys på det.. (a)


351575-20


idag vaknade man av att telefonen ringde 147 gånger :O drygt.. ina var in å väckte oss också.. sen idag har jag typ.. vart ner på torsby å ätit med ina innan hon skulle åka med tåget till orust, sen har ja klått anders i kort (a) haha.. host.. sen var vi till marcus ensväng innan min papi slutade.. vad resten av dagen bjuder på återstår att se.. hoppas att bäby kommer


'Cause i do it all for you

uugh

varför måste jag vara så jävla känslig för? jag orkar fan inte vara det allt jämnt, men det är väl ingenting som går att ändra på hur man än vänder och vrider på det. jag önskar att jag kunde stå på egna ben utan att ha någon att behöva stödja mig emot.. det skulle kännas så jävla mycket bättre om jag kunde klara nånting ensam! men nej, jag blir fan tokig på mej själv snart.. kommer jag inte härifrån snart så dör jag nog, seriöst.. jag klarar inte att ta emot nånting mer ens.. jag klarar heller inte att ge.. och säg mig en anledning till att jag ska ge och vara när man inte får ett dugg tillbaka? ingen behöver direkt ta åt sig utav det jag skriver, för jag måste få det of my mind utan att det blir en stor grej av det. mitt humör kanske inte är att leka med? jag vet inte.. men jag försöker verkligen med allt för att förbättra det, det gör jag. har slutat med alla tabletter jag tar också. jag blir bara deprimerad av skiten.. jag kan som sagt inte hjälpa mina känslor, och jag vet att du/ni inte heller kan det.. men jag tar åt mig av minsta lilla ord, okej? när du säger åt mig att 'allt kommer att bli bra', då tror jag på det? men se nu, tillbaks på ruta ett för 511 gången.. jag får bara ännu sämre självförtroende, det hoppas jag att du förstår. jag kan inte vara lika cool och lugn hela tiden, det funkar bara inte. och jag vet att du inte alltid menar ont, men snälla hjälp mig att förstå och att lösa saker på rätt sätt för engångsskull! för just nu gnager det i mig nåt så fruktansvärt och snart vet jag inte vart jag tar vägen eller gör med mig själv. jag vill må bra, det finns väl inte nån som vill må dåligt? men som sagt, kan inte hjälpa mina känslor, ingen. och förlåt ännu en gång för att jag råkar bry mej, och det borde du också göra.


351575-19

MÄTALLiCA

med dagen har jag hunnit:

- åka buss till hagforce
- dansat/ätit mat
- sprungit på ica med jenny & elin
- åka b(y)ss hem till torsby
- (dampat hela vägen) xD
- vart duktig å gått på matte
- flummat mera med jenny
- åkt buss hem till sjumilaskogen
- lagat mat/underhållt mej/städat/sovit

nu tänker jag: Sova


351575-18

Fuck you -.-

dAAmp

ALTSSSSSSSÅ JAG FÅR RÅÅÅÅ FETT MYCKET DAAAAAAMP!!!!!
nu ska jag se film med anders å ina, skeeeeeeeeet på er!

yohanna är arg =)   hela hennes text försvann pågrund av våran
popup blockare ;D    grejer de vill ja lova!   puss på yohanna =)
hejdåpp <3 .  /na


351575-17

jag å micka är fanimej så förbannat
äckligt snygga..... tycker ni


(gbg kalaset 2006)

gonatt


i could die for you

UNDERBAAAARRT! när jag vaknade imorse hade jag inte nåt ont.. så tabletterna är great! jag å anders försov oss imorse, men ah.. kom i tid iallafall.. på handeln fick vi vara i grupper å gå till olika mataffärer o kolla inköpslista å sätta betyg på affären grejer, min grupp fick Frykenhallen då, å där äre bra för dom har en sån där skit som man kan slå in varorna direkt i datorn, så man får fram priserna.. så vi slapp stå med telefonerna iallafall :) sen gick vi upp till skolan, var där en stund.. sen gick jag & mickilou ner till Lågprisvaruhuset å provade kläder, eftersom vi ska gå modeller för dom på lördag xD ja så mycket som jag skratta har jag inte gjort på länge iallafall.. hemskt var det! speciellt när jag fick prova pyjamasen som var gul med nallebjörnisar på :( hahaha.. gapskratt verklligen! nej, vi ska inte prata om detta.. så himla hemskt :D aja, jag å micka åt ute iallafall, med damp jenny, johanna å cathrine.. sen gick vi hem till cathrine en stund å sen tillbaks till skolan.. engelska.. suuug! hade dans i två timmar förut också.. vet inte hur detta kommer gå på fredag..



351575-15351575-14
haha, så jävffla heta.




nu måste jag läsa på provet
som måste göras imorron
å jag oooooooorkar inte!!







howdyy

alltså, jag stör mej lite på tisdagar.. för jag har först en timma svenska å efter de tre timmars hål :O vilket faktiskt börjar bli en aning jobbigt nu.. för känner mej ganska ensam.. alla andra har liksom lektion? fast inte micka, men hon brukar inte vara där då.. aja, idag efter svenskan gick jag ner till ingela å köpte joico's hårkur.. alltså.. shitbra! det är ett mååååste flekkor! sen gick jag upp till sjukhuset för en undersökning.. doktooorn var tysk ellernåt å han visste inte vad de var för fel på meeej.. så han gav mej smärtstillande iallafall.. så får knapra på det ett tag dåååe. sen när jag kom tillbaka försökte jag å micka att ragga en 'käääär' till oss, men det gick ingee vidare :( nej, ska pussa på min baaajunge nu (k)


351575-13





'Snabbt och effektivt'

jani.. det var så förbannat kallt i anders källare inatt så johanna hon sov då med kläderna på! :) typ.. idrott första timmen på måndagar känns lite sådär halv drygt! men överlevde gjorde man.. stackars pippi fågeln som flög omkring i gympasalen o inte tog sej ut.. synd om den tycker jag.. estet med anita, yeeey.. det bästa vi vet? så nu micka är det bara att sätta dej och skriva ner din berättelse om den snea bh:n.. xD hahaha. jag jobbade faktiskt bra på svenskan idag, till min förvåning.. men däremot blev det inte mycket gjort för oss på handeln.. men det var la skitsamma? haha. lekte iallafall med anders tills 6.. han har väl pratat så mycket 'kalle anka' så han har säkert ingen röst kvar imorgon tänker jag :) sötunge.. blää, prov i administration på torsdag.. 3 jäävla kapitel! uugh. måste göra klart svenska skiten också.. å läsa ur en 2 cm tjock bok också.. som jag inte ens har börjat läsa ur..
det går visst bra för mej nu :)




351575-11351575-12

Grön svamp


haha, efter att jag å mamma kom hem från skogstrippen igår så kom anders till mej, haha.. medans han försökte bota sin bakfylla med coca-cola så hjälpte jag mamma att plockade benäckel ur en lax.. med en pincett. =P haha. sen satte vi oss å kollade på 'Big mommas house'.. jag övningskörde till torsby där vi handla massa gottit, sen var vi upp till farmor ensväng osv.. sen åkte vi hem iallafall, kollade på tvn å jag var förbannad på en gubbe som bara var dum.. gaah! kvällen var iallafall hel lugn.. imorse kollade jag å anders 'Shrek'.. å efter att han åkt hem har jag suttit å spelat '500' med mamma. =) blir nog snart en promenix.. sen kanske jag drar mej till anders.. det märks :)


351575-10


K i s s
K i s s

atzschoo

igår efter skolan så hämtade mamma mej i torsby. vi handlade å hämtade lelin uppe i ria.
sen åkte vi hem, sen kom anki å marika å hämtade mej, mamma å lelin.. vi åkte hem till
marina där det blev god mat, drick å snappsande.. haha! sen drog vi till värmlandsporten
i stöllet och badade bubbelpool, basta å drack å mådde gyttans.. men efter en halvtimma
tittar patrik, tord, anders å andreas in å frågar om de också får plats.. 'ahmen visst, vi ska
nog få plats' sa vi.. sen kom de in ca 11 stycken TILL å bytte om.. haha!  så vi var över 20 pers
där inne.. men som mest satt vi 15 stycken i bubbelpoolen.. haha det var ganska så trångt iaf!
var där till ca 24:00.. sen drog vi oss hemåt.. eller ah, hem till marina där det blev nattmat :)
jag sov över hos lelin å marina inatt iallafall :)  mys, imorse var vi duktiga å hjälpte marina
att dra upp båten osv.. nu ska jag följa med mami på en skogspromenad å leta efter nån
svamp?  å sen kommer min bebis hit tror jag? kvällen ser lugn ut<3

draaa



jag är förbannat trött alltså.. vill bara hem å sova ellernåt nu!
jag spyr på allt och alla.. på hur folk beteeer sej!  det känns
knepigt och jag vet inte om det är bra eller dåligt..
låt mej inte få känna såhär iallafall.....


18:14


är med lelin, har fetat med maaat, å nu ska vi snart åka.. men var vettefan?
blir i stöllet iallafall.. bubbelbaaad å dricka =)  yummie. jag fryser som fan
så det ska bli sjukt underbart iallafall =P

a<3

Hagforce

sov hos anders inatt, pratat i sömn har jag/vi gjort också, haha! annars sov jag så där äckligt skönt så det känns som om man sovit i flera dygn eller nåt. var inte sådär överdrivet trött imorse iallafall, men jobbigt att gå upp när anders ligger kvar, för han vägrar gå upp före mej.. dummingen min! jag började gå ner mot busstationen ca tio i åtta iallafall.. men när jag kom till posten så kommer lilla ellen å hon är snäll å plockar upp mej, puss på det! för det var fasen kallt ute.. inte direkt fjorton plus grader som ellens bil visade :) haha.. satt å prata en massa i bussen, gammla goda minnen, haha! jag å micka började bli illamående, för vägen är ju hur äcklig som helst! urk på burk. när vi kom till hagforce tränade de på scenen å grejer, å jag var åskådare pga min jävla svanskot, men iallafall.. sen efter ett tag åkte vi hem till sandra.. å det var ganska trångt i bilen dit.. 8 stycken plus att en barnstol var i ena sätet.. så gick ej att sitta där, men vi kom fram hela iallafall.. var inte så långt heller som tur var. hos sandra blev det juice/te å smörgåsar.. mohaha.. sen drog vi vidare till busstationen där eftersom bussen skulle gå klockan tolv.. men jag, micka, maria å sandra sprang bort till ica för att köpa 'karamell kungen' godis, för det är ett måste ;) haha. fick med oss en alkis på bussen hem, som satt bakom mej å micka.. höll på å spyyyy.. men det gick bra, härligt å komma ut ur bussen var det iallafall :P sen orkade jag inte dubbeltimma med elisabeth, så jag å anders gick hem till han, kolla på nya southpark avsnitt, sen house,
(ja jag somnade as usual) pussa på han :)


351575-9

 
sen kom papi å hämtade mej vid halv fem... nu är jag arg på
brorsan som lyckats ha sönder min nya kaaamera, BLÄ!


Buhuu

sötnosen sov med mej inatt, åå imorse var de jobbigt att gå upp, herrejävlar.
tre timmars med denna 'da-elisabeth' också, haha.. att hon orkar, men man
börjar faktiskt vänja sig nu med alla dessa 'da' hit och dit. det är ju inte direkt
som i början på terminen när erika satt å räkna å skrev ner på ett papper hur
många gånger hon sa det. 250 gånger på en timme, hell yeeeeah! uurk.. öronskav.
sen har jag så jävla ont i svanskotan så jag vet inte vart jag tar vägen, haft i tre
veckor nu, men blir ju bara värre och värre.. ingen skjukhustid förens tisdag ellernåt.
engelska.. ja vad säger man?
jan: ja men vad säger man då micka?
micka: i.. and you?
killen i rosa (vänder sej mot micka): Grrr! ;)

haha ja det är bara att satsa fullt ut micka xD

351575-8



dansen gick inge bra heller, inte när man har så förbannat ont.. men jag hänger
med till hagforce imorgon, å kollar.. sen står jag över på lördagen.. that's it.
jag funderar på att åka & våldgästa anders gulle sen ellernåt.. om jag törs (a) och
om han har hunnit komma hem ännu.. äh, PUSS PÅ DET.

fettmaahöl

ajschajschajsch.. har så förbannat ont.. mensvärk kan dra åt helevete å jag är förbannat yr
å huvevärk så jag tror att nånting exploderar snart tammejfan! skippa två å halv lektioner å
sova en stund låter faktiskt inte helt fel.. panodil hjälper fan inte? neeej.. oliver den jäveln tog
sej ut, bajskissemisse.. jag som tänkte att han skulle mysa me meeejj jue.. men bebisen
min kommer sen å myser istället.. å jag hoppas han tar med snus till mej innan i die more,
å en chips påse är inte helt fel.. alltså.. gud va synd det är om mej idag? :)





nej, gud va mycket jag vill ha.
envis är jag också. stå ut dååe

nameeen

jag hade lovat mej själv att jag inte skulle skaffa en 'blogg'
men ser ju huuur bra det gick.. får väl se om jag föstår mej
på detta råååe.. sen hur måånga nyfikna ungar som orkar
kolla deeen.  johanna har iallfall vart duktig å gått till skolan
idag. även om sötnosen låg kvar i sängen lyckades jag endå
ta mej upp. dutti så.. sen måste jag bara påpeka att estet-anita
är tämmle så knepp. i diiie på na. lekte lite med bejben efter
skolan också, sööööt är han <3

image2






cissi gumman, önskar att jag kunde var hos dej och tahand om dej nu!
du förtjänar verkligen det bästa. i love you


RSS 2.0