so much pain




igår var dagen inne, dagen då jag skulle befinna mej hos tandläkaren för att operera ut en visdomstand. med support från ina klarade jag av det. (fobin är hög!) det började iallafall med att de kom å ropade upp mej, ja följde med till ett rum, blir tillsagd att sätta mej i stolen.. "jaru johanna, här är dina tänder" (och visar fram skärmen) hahaha. "nej!!" det visade sej att jag var helt fel johanna och hon bytte ut mej i vänterummet mot ingen. nåväl, kom in tillslut.. stackars ina ville inte sitta i vänterummet ensam, så hon följde med in. tror ni hon satt storögd när de hade gett mej 4 sprutor bedövning för att sedan börja skära upp tandköttet, slita ut tanden och sedan börja sy igen? hahahaha. stackarn kommer nog aldrig mer vilja gå till tandläkaren, och jag förstår henne verkligen!


"johanna detta gick ju bra, du blödde inte alls.." hahaha så hade jag satt mej upp o kollat på storögda ina, och ja.. jag hade fan blod i hela ansiktet, ända upp till pannan! skaka så jag höll på att svimma på deras golv. men huvudet sitter kvar iallafall och jag livnär mej på kokos yoggi & saft/fruktsoppa.




det enda jag ber om nu är en bra film!


men avlopp också


laiza äter fjädrar medans jag tvättar överdragena till soffan. peter har köpt nån skit som man stoppar i dammsugaren så att de inte ska lukta damm. anders knyckte en så nu luktar det lavendel i hela lägenheten. det är väl bra att det inte luktar damm, men lavandel.. jag hatar den lukten! >< får huvudvärk och vill helst inte andas.


min lägenheten luktar lavendel
linns lägenhet luktar brännt
kattkiss lägenhet luktar avlopp
vissa har det inte så lätt som alla andra ;)





jag är nervös för imorgon.
fan vilken tandläkar/sjukhus skräck jag har!



att fastna





åhå, impuls bokade ju en resa till teneriffa häromdagen. så den 13 december åker jag, ina, kattkiss å marita iväg en vecka och hoppas på lite varmare väder än vad sverige har att erbjuda. självklart så gick ju mitt pass ut den här månaden och det måste vara giltligt 6 månader efter hemkomsten.. så de var bara att bege sig ner till polisstationen förut och söka ett nytt. mäta längd, bli fotad o ge fingeravtryck! varenda eviga gång försöker man le för att man inte ska se stirrig ut på dessa bilder.. jorå, men inte hjälper det! man ser ändå ut som en brottsling ifrån 70talet på bilderna. tror ja skrev min namnteckning 3 gånger också..














feels like real





efter att jag slutat jobbet igår tog jag med mej linn, kattkiss & ina på bio i kd. vi såg new moon! förstår verkligen inte hur folk kan säga att den var dålig, sämre än första filmen osv.. jag har läst alla böckerna och jag tyckte att den var grymt bra! vargarna var riktigt bra gjorda. jag å linn satt och log hela filmen med scarfarna virade 3 varv runt ansiktet, ungefär :)) haha! nu är det bara att vänta tills sommaren då tredje filmen kommer.



nej, måste återgå till plugg! imorgon börjar nya schemat..
ser dock nästan likadant ut som förra perioden.

allt är bara fel


alltså idag, varför känns allt så himla ovärt? jag spyr på allt som har med skolan att göra och varför ska det skriftliga provet i svenska b vara så förbannat svårt? varför kändes det som om jag inte visste vad jag höll på med och varför känns det som om jag kommer att få ig intatuerat i pannan? ha ha. imorgon äre den muntliga delen som gäller.. samt naturkunskaps prov och mentorssamtal med världens flummigaste elisabeth. kan vi hoppa över morgondagen?




touch of life


couldn't make it.




försöker skriva ett tal till svenska b. egentligen är jag bara trött och vill sova..
ovanligt huh? men det här ska nog gå med lite hjälp av sugarplum fairy






mossa




dagens största problem:
att orka gå ut till bilen och köra till skolan för en naturkunskaps lektion!

pull the trigger




hur kan känslorna påverkas så mycket av en plats?
varför spelar det någon roll vart man befinner sig?
varför känns det konstigt att vara 40 mil ifrån men inte 1 mil?
man ska försöka att uppfylla sina mål/drömmar
men om det bara inte går?


vad gör man, när man kört fast
och inte kan se längre?








linn och jag diskuterar: hur illa skulle det vara om Gud var norsk!?
vi kanske inte har det så dåligt iallafall? he he (:



overwritten




varför är jag trött 24/7? öppet hus på skolan igår och vi hade ordnat en liten modevisning (som projektarbete!) som vi klara oss igenom två gånger. äntligen är det över och nu är det bara skrivning, rapporten och översikt som ska göras klart. men med bettan som handledare kan det bli lite trögt, kanske..










why do we have to say goodbye, again?





bli sjuk av influensa eller vaccin


i denna influensans tider är det lite av ett dilemma;
att ta sprutan eller låta bli.
jag valde ändå att ta den efter mycket tjat från mamma. sagt och gjort.. men inte hade jag räknat med att jag skulle bli dålig av den. först märkte jag inte så mycket förutom att armen var väldigt öm, sen när jag kom hem fick jag jätte ont över bröstet. kändes som om hjärtat skulle explodera på mej, haha! sen huvevärk och nu feber. armen är svullen så man skulle kunna tro att det lagras mamma scans köttbullar i den. jag hoppas verkligen att det inte blir en spruta till!




><




!





Laiza har fått mens..





RSS 2.0