men trivs eendå




nu vare ett tag sen jag lämnade spår ifrån mig här! men även om jag för tillfället
är arbetslös så har jag hunnit med ganska så mycket! åh jag tackar gudarna för det.



jag har överlevt 4 dagar i Polen! jag har haft cecilia maria holm
på besök en helg (vi ses allt för sällan) och jag har fyllt 20 gamla år :))



igår fyllde carrolito 21 år och vi hade ärenden i karlstad. systembolaget var ett måste innan vi for hem igen också. jag kände mej allt för liten när jag nästan inte nådde upp till disken och fick stå på tå när jag skulle slå koden!







idara?




rostat bröd med banan <3





kan någon ge mej ett jåååbb?



ibland kan det bli långtråkigt att sitta hemma om dagarna.. idag måste jag städa och hjälpa mamma lite.. jag vill leka med guddla, mamma får jag det? borde egentligen packa också (eftersom jag tydligen ska till polen på torsdag) men det är tråkigt att packa. hur ser man skillnad på en lama och en alpacka?



borde börja nånstans








september!




jag har faktiskt tagit mej hem från turkiet (:  dagarna har bara rullat på extremt fort sen dess! men turkiet var jätte bra. jag tackar liselott bisse dieselråttan godzilla så hemskt mycket för resan! vi har skrattat konstant i över två veckor och jag och linn har inte intagit fosterställning en enda gång.. vi är duktigt raklånga barn :) 47 grader i skuggan.. det var rätt varmt med andra ord och solen lyste twentyfourseven utan ett enda moln! jag klagar inte, men det var också rätt skönt att komma hem sen.



det var skönt att komma hem till hösten, för det är faktiskt inte sommar längre! men jag gillar hösten, den är mysig. det var också skönt att komma hem till mammas snarkhund, lite jobb och självklart andreas som jag inte sett på över en månad. <3




linn the joker har blivit 20, så vi har pysslat med henne endel ;]









och vad mer?






jag har varit i norge hos världens bästa guddla!











RSS 2.0