2 november


Det är fortfarande rugg-väder ute så jag blir deprimerad och börjar snart gräva mig till Kina? Eller nåt liknande. :] När jag vaknade imorse iallafall så fick jag ett samtal ifrån Norge.. och det verkar bli Drammen till helgen för min del! Ska bli otroligt skönt att komma ut och se sig lite omkring.. allt för många dagar i rad har spenderats i Fensbol i det röd-vita huset på kullen! ;]



Har för övrigt drömt att jag blivit gravid inatt för 5e gången på en månad.. haha jag drömmer ofta om liknande saker under en period.. ena perioden kan det vara att jag blir jagad, den andra kan vara att jag drömmer om djur, den tredje att jag tappar tänder.. ja det håller på så! Samma saker hela tiden.. så jag hoppas snart att det kommer in ett nytt dröm-tema :B


Dock sägs det ju att, det vi drömmer om nätterna.. berättar för oss om det som vi inte är fullt medvetna om, eller inte vill se på riktigt när vi är vakna! När man sedan försöker tyda drömmer så kan man få ett bättre medvetande om dold information/tankar/känslor som man kan ha nytta av när man är vaken och i ens framtida liv.. scary!



Graviditet
Många, både yngre och äldre kvinnor, drömmer att de är gravida. Det kan vara lägtan efter ett barn som påverkar drömmerskan. Men ofta kan drömmen tolkas på annat sätt. Barnet symboliserar kontinuiteten i livet och framtidens möjligheter, och kan då sägas vara ett "andligt barn", en längtan efter inre mognad. I den betydelsen är det för övrigt inte ovanligt att även män har graviditetsdrömmar.


Hm, jag vet inte? Det är bara 1 gång av 5 som jag verkligen drömmer att jag föder barnet :p De andra gångerna har de liksom bara flugit i armarna på mig? Hahaha, sjukt.






If it's worth having it's worth fighting for


"När jag kommer till mitt lilla hus, då är jag ensam om natten.
Då tänder jag mitt lilla ljus, då har jag ingen mer än katten.”







Lillis tottis tampis skinnis sötis pedalis osv osv har lämnat mig i byhålan för Bergen. En riktig slemis med andra ord ;] Neråå, jag ska jobba under veckan, men vet inte riktigt när.. beror alldeles på när det trillar in lite varor att plocka med.. tycker dom kan komma med bums så jag har nåt att pyssla med! :)



Hemma, Bergen eller Drammen till helgen?






RSS 2.0