för trött

it's good to be home! kosken-korva på burk med linn!

Övertrött

dagens igår var ändå när jag skulle köpa korv.. Hon: vill du ha den kokt eller grillad? Jag: grillad Hon: Ja men den är inte sååå grillad Eh Ja.. Vill också passa på att skänka en stor guldstjärna till frida som stoppade snattaren på konsum igår som hade stoppat på sig cigg, pils, lax samt en gul lök! xD hahaha jag kan fan inte sluta skratta!!

pannkakorna var iaf goda!

hej alla-i-hopa! detta är faktiskt första gången som jag skriver från mobil.. men det kan väl vara värt ett försök det med? :) har ju som sagt börjat praktik nu, på carlings.. så blir inte så mycket dumburk på dagarna för min del.. annars funkar allt great! förutom att jag har jävligt ont i fötterna! mama.. vad dumt att jag satte mig och prövade det här nu när jag egentligen borde återgå till work! jag och alexandra håller på och gör om i lagret! So, see ya later! (:

tyty!


idag har dagen bjudit på en rutt ner till Sunne. (: har varit hos veterinären med Laiza för vaccinationsspruta nr 3! gick fin fint, för en klick spya på golvet i bilen fick man räkna med enligt biverkningssedeln! jurrk ><


sitter nu klistrad framför teven & väntar på att Sveriges värsta bilförare ska börja. förra säsongen missade jag inte ett enda avsnitt, så kan inte bryta traditionen nu heller, även om jag inte har tjockisarna; ina, tony, pärlan etc i samma rum (: fast jag får iallafall sällskap av anders snart! hehe. senare ikväll kommer linn plockepinn hem! yeeey, så blir nog lek där. om hennes pappa tillåter (;





puss folks!









how.. did i get here?


känns halv-kul att vakna klockan sju på morgonen när man är förkyld som en *valfritt ord*. man inser att det enda man kan göra är väl egentligen att försöka somna om. försöka. det kunde jag bara glömma. så, nu sitter man här och väntar på att klockan ska gå. dagens höjdpunkt är väl att åka och lämna in en mojäng till euronics och sedan hämta hem min bror. för nu får han fasen komma hem så att han kan hjälpa mej med ipoden.

men tack ändå anders för att du har försökt, två gånger utan resultat :(  hehehe!
och förlåt för att nästan två datorer rök! men det var faktiskt inte mitt fel! :))





if it's worth



love ain't a walk in the park
all you can do is make the best of it now

we gotta fight for this love.

RSS 2.0