a part of me



hejåhå vad halt det är ute på vägarna. har bilat upp till borlänge idag med linn & bisse. efter en rusch inne på willy's, en mcdrive & en nästan krock i en korsning så väntade dessa äckliga 8 trapporna upp till linns takvåning. bisse började genast att packa ner grejer i kartonger, eftersom linn ska byta lägenhet imorgon. linn sprang mest omkring å var ivägen.. tillslut snubblade hon och gjorde en faceplant över toan-köket-hallen-vardagsrummet-sovrummet så hon gav upp. medans bisse tog fram en hel kartong med uridomer!




jag satt/sitter still på en stol & njuter av mitt vin (:
bra start på veckan.... ha ha



yeeey!







värt!





aldrig nöjd







nu har jag nog börjat vänja mej med kylan men jag diggar't inte :( snön bara vräker ner på marken. det tog mej & linn en halv timma att röja fram bilen på parkeringen. anders bil är även sepe så handbromsen ville inte fås ur när vi skulle åka. sladda runt på ettan i torsby? ohja. med lite våld fick vi sedan ordning på den.


jag har också dragit på mej en rejäl förkylning med resultat som även består av sår i båda näsborrarna! >< magen har krånglat sen jag kom hem också och natten mellan ons-tors bodde jag inne på badrummet och lutade huvudet i toan all night long. är det inte bra synd om mej? (:


förutom detta har det varit en riktigt bra jul! :)



hem kalla hem




jag trodde allvarligt talat att jag skulle få en chock när vi landade i örebro idag.. svin kallt ju! >< men nu är jag hur som helst hemma efter en.. hur ska man förklara en vecka i teneriffa med dessa måångs? sjuk, galen, rolig..... ah nej, minnen för livet säger jag bara! jag tänker bara säga; tack till er för att ni gjort denna resa oförglömlig! :))








jag vill också lägga till:
rest in peace, Ester
"the baby maker bunnie"

:)




vasaru?



idol-mys med ina. dock vann fel person. fast enligt mig skulle ju tove ha vunnit hela skiten!


& eftersom jag raggade till mej sladd till kameran OCH ipoden så är båda numera laddade! (: har även packat ned det mesta som ska med.. utom det viktigaste; biljett, pass och inas intyg. men det kommer jag nog på imorgon.. för jag orkar inte nu! är helt slut efter denna dag som praktikant och en snabb vistelse i fensbol för att fira jennie. var även upp till linn förut, men den snorungen var inte hemma :(




sova om jag ska orka jobba imorgon kanske..








jag hatar sladdar!



jag tror jag skulle kunna bita någon riktigt hårt nu
för jag hittar inte min laddare till mp3n :( fanååå




update-
det kan inte vara sant! laddaren till kameran är också borta....






badanka




jag fryser mer än dej!
undrar om man vågar lägga sig i badkaret med provpapper på islam.
om de blir blöta så är jag dödens imorgon >< men då skyller jag på hunden




-



ja örker int..











5 dagar kvar bruds (:

allt flyter omkring



ikväll har jag fått besök av huvudvärk, och det verkar som om den tänker sova över också. me don't like! men smällar som man får ta ibland :] kanske beror det på att jag är medveten om att jag har mycket skolarbeten som jag måste ta itu med innan avresan? efter att jag å katt hade sprungit massa ärenden på torsby på förmiddan så bestämde vi oss för att iallafall börja med naturkunskapen.. att skriva om vågkraft. vi höll på i kanske tjugo minuter, sen erkände jag högt för er som missade det att; ja, jag föddes blond!



nej, nu ska jag & laiza förflytta oss till sängen (:
tomorrow is gonna be a looong day!





glingt uut



Varför ska alltid tandläkare vara så våldsamma? "sätt dej ner, gapa stort, såja, det ser bra ut, sååååja, nästan klar, såpp, då vare klart" fast en annan ligger där med smärtor som bara en själv kan känna. bara för att det har läkt fint så behöver man inte dra ut stygnen med våld.. för det är fortfarande ömmt :B menmen.. nu är schkiten borta så de var väl bra med det. hoppas att jag aldrig mer behöver dra/operera ut en visdomstand.






idag är det skit kallt ute & man längtar ännu mer till värmen.
11 dagar kvar till teneriffa iaf :] det gillar vi!








klagomål




börjar kännas riktigt tungt med skowla nu. dock äre ju inte sååå långt kvar till apu;n & studenten!  hurray! har förvånat mej själv idag och KOM IHÅG att ta med pengar till skolan för att betala studentmössan. så nu är det gjort.. ehe. annars.. tre timmars teater med danstjejerna. vi fick i uppdrag att spela upp snövit och de sju dvärgarna för våran lärare. jag skulle spela snövit.. vi spelade upp den i ungefär 25 minuter och alla bara babbla på medans jag hade en replik.. EN :) och i slutet var de faktiskt lite svårt att hålla sej för skratt när jag skulle ligga i den så kallade glaskistan medans en vacker prins (jenny i peruk o gaybyxor) skulle väcka mej med en kyss. ha ha ha!



imorgon ska jag till tandläkaren för att plocka bort stygn också :((
det gör fortfarande pain in the ass ont.. ja kommer dö!

RSS 2.0