moon's day



tillbaks i torsby och till arbetet! saknar redan världens bästa (ses om månad ) och har ingen lust alls att jobba egentligen. men bara 7 arbetsdagar kvar nu, sen drar jag till turkiet i två veckor (: kanske borde leta reda på passet?





igår lovade jag mig själv att försöka vara så positiv som möjligt. den resan började inte så bra :) hahaha.. maritas cdspelare i bilen vägrade att spotta ut en skiva med "de 12 deppigaste låtarna i historien". vi bytte snabbt över till radion, där det bara blev värre, hur det var möjligt har jag ingen aning om? tillslut funkar bara en radiokanal och vi hade inte så mycket att välja på.
t-y-p-i-s-k-t






åhåå, katta e blöt







störta nästan!

 

fick sluta tidigare igår, så jag tog den lilla blå till kongsvinger, där jag mötte upp marita :) färden fortsatte därefter till jessheim storcenter där vi stanna till för att käka middag. alltid lika skönt att bara sätta sej ner med den kvinnan och byta lite skit med varann! :) ♥ anyway, marita skjutsa mej därefter till gardemoen och jag tog flyg vidare mot bergen.








idag är inte gud lika så kissnödig? för det är sol och klarblå himmel här..
hur ofta händer det liksom? ;]





övriga funderingar: hur ser man skillnad på ett rådjur och en hjort? och varför har inte grishanen horn?






wakeup?





sitter på jobb, men är fortfarande inte riktigt vaken tror ja!
"det blir 39 kronor, tack" så har man slagit in ett helt berg av varor.. he he



skulle limma sulan på min sko som har lossnat lite, vilket resulterade i att jag limmade fast fingrarna! jag kommer ihåg förra sommaren när kjell skulle hjälpa mig med att limma fast sulan, (ja för de släpper otroligt snabbt på slip in skor) så bad han mej att ställa mej i skon.. och både jag och golvet satt fast, med skon alltså.. äh! :)) nu ska jag byta av carrolito.











böverjakt




måste bara säga att jag och flickorna hade en super bra helg i bö!
vattenlandet lockade verkligen fram barntagen i oss :) värt att besöka!








jobb i värme och med turister och.. griniga tanter börjar ta kålen på mej! vill inte göra mycket annat än äta, duscha & sova när man kommer hem. mamma hade altanfest till klockan sju imorse, så sömn blev det inte mycket för mig. halv fyra imorse lyckades jag dock äntligen få sova efter att jag hittade ett par öronproppar! ♥




bergen imorgon
packa åt mej?




go with the flow?





ge mig fler motivationspärlor






drömtydare


det känns som om jag börjar vakna upp ur idet nu iallafall när febern har släppt. 
o t r o l i g t skönt.
nu sitter jag bara här med en slemig hals, onda ögon, kråkröst, hicka & kvinnovärk på det är tydligen ett måste. men vem har sagt att livet ska vara lätt? :) är bara happy för att jag börjar bli bättre iallafall.






jag har haft väldigt konstiga drömmar två nätter nu. ena natten drömde jag att jag satt på med andreas i rallycross bilen, att den slog runt och att jag tappade två tänder, haha! andra natten drömde jag att min moster planterade grönsaker överallt inne i hennes hus, och att jag skulle provsmaka på nåt så jag bröt av ännu en tand. när man tappar tänder i drömmar ska det tydligen tyda på stress.. vilket jag tycker är en aning konstigt när jag bara legat sjuk hemma de senaste dagarna? :) psykiskt kan jag väl gå med på isånnafall. kollade även runt lite på det. och då fick jag svar som om att något dramatiskt snart kommer att ske i livet, eller att man kommer att stå inför olika val och inte vet hur man ska göra. beslutsångest.. eller att man är rädd för förändringar, eller nått som du vill ska hända/förändras men vet inte om du kommer "klara av det". (?)














gerrej

jag är sjuk. ovanligt va?
ska göra allt som står i min makt för att försöka bli frisk! inte så feting koolt att ligga hemma i sängen med feber och snorpapper när jag egentligen kan jobba. hoppas även att bli helt frisk tills nästa helg, för då drar eventuellt jag, guddla & kattkiss på en liten roadtrip. målet är att ta oss till Bö sommarland. jag behöver det, vi behöver det
(:










annars då? eftersom jag var sängliggande hela dagen igår fanns det inte så mycket att hitta på med. för några månader sen pressade jag mig själv igenom svenska paradise hotel, och efter det norska. så igår tyckte jag varför inte danska också när jag ändå håller på? behövdes bara ett klick så var dramat igång. gud, låt mig aldrig ha en anledning att flytta till danmark, amen!

RSS 2.0