i know i'm playing with fire, but i don't know why!



värktabletterna håller mej vaken idag! har hjälpt mamma med disken och det var fan inte ett litet berg vill jag lova. man skulle fan kunna tro att det var det som titanic krockade med! eh, ja. ikväll ska jag underhålla carrolito och hon ska underhålla mej! (:  sticker förmodligen till karlstad imorgon. he he!



puss!




forget it, forget me!


such a drama queen! medvetandet om känslorna sitter i hjärnbarken - självmedvetandet i pannloberna. även om vi är medvetna, så glömmer vi oftast bort det som vi skulle vilja minnas, medans vi minns det som vi bara skulle vilja glömma..


whatever, är hemma idag. min mage är ondskan själv! tröttast.se är jag också! ><





spassssmer!


vaknade kl åtta imorse och kunde inte somna om.. spelade musik i två timmar sen kom fröken elin hit på besök. hon var räddaren i nöden. (hade handlat halstabletter åt mej hos arrrnold!) skitsnack & yatzy ett tag innan hon åkte vidare. att vara sjuk själv är inget roligt, så jag tänker trotsa den genom att åka ner till katt & marita om ett tag.


Guddlaaa miii! (:



guld


skänker en stor fet kram till mina vänner för att ni
är så himla underbara och alltid finns där! ♥


it means a lot





headBanG!



den här natten har varit hemsk! la mej cirkus elva igår kväll men somnade inte förens halv fyra imorse. hade ont i halsen, frös.. och det kändes som om det var rejv (skogsfest) i mitt huvud! snoriii o nej blää :( delade bädd med min snarkhund också, vilket heller inte gjorde det lättare att somna. min bror har gjort en klocka på träslöjden för några år sen som låter värre än.. nej jag vet inte! den ska iallafall ut! he he.


var rätt så segt att gå upp 7 imorse med andra ord!






du är b ä s t (!)


vasaru



praktiken idag gick sent eftersom jag fick reda på att jag egentligen skulle ha vart ledig idag. wellwell! har en fet fralla i knät som har käkat upp ett headset och ätit lite av tapeten. om hon inte hade varit så fet o mamsisjuk så hade jag förmodligen stått i duschen nu för att sedan inta lite alkoholhaltiga drycker med ett fett gäng! (:

ska bli!

hej jag heter johanna




jotack jag behöver inte känna mej osäker på mitt namn iallafall. he he. tror bettan har sagt mitt namn 368 gånger under kl 09.30-10.30 då vi hade dagens enda lektion med henne. mestadels tjat om praktik, men ska försöka ta tag i det där under helgen tänkte jag. så jag slipper få öronskav! (:


ge mej en bra film ikväll!



diska vare!
justin bieber - love me

--



skit hals :((( mindre rolig!








chill!


laiza har inte varit ute än idag. hade det inte varit för
hennes snarkningar så hade jag nog trott att hon va dead.
men dessa höga & tydliga ljud går inte att missa.


nu kommer ina sen ikwell blire nog till carrolito på mat & mys!




the knife - heartbeats ♥

sånt som bara händer på film





faaan!  innan jag & knut begav oss till borlänge så skulle jag först gå ut å prova ifall om bilen startade.. jorå, det gjorde den. jag satte laiza i passagerar sätet medans jag gick ut för att skrapa is av rutorna. så hör jag hur låset sätts på och nej...... laiza låser från insidan!!! o stod på tutan gjorde hon också.. nej.. sånt händer verkligen bara mej! bara att ringa assistanskåren som kom efter en timma, åhja.. bröt sej in i bilen! 600 spänn plus moms!








g r i shund!


ge mig plusgrader!





har haft ett par bra dagar i norge. kalla som bara den, men de äre väl hemma med så här ska det inte klagas (: eller nåt som jag bara måste klaga på är den dåliga vägen från kirkenär och hem. större delen av vägen låg mätaren runt 40-50 km/h. men ingen olycka drabbad, kan bara hoppas på att bilen startar imorgon så att jag & boogie tar oss till dalarna!  vi ska nämligen agera modeller på fredag åt linn som ska klippa oss och så tror jag även hon skulle göra en långhårsuppsättning på moi.




wish us luck! (:
& även linn som ska utföra slutprov, he he


nura :D


efter två dagars soffhäng var jag ganska uttråkad igår kväll. vilket slutade med att jag klockan 22 någonting fick med mej cath & martin på att spela twister. cath ramla ihop o gjorde en faceplant i golvet, annars lyckades vi allt knuta oss samman riktigt fint.  ^^ he he menee.. jag skulle egentligen fasta i en vecka.. men dagen började idag med att jag gjorde en rejäl frukost. vilket jag inte ätit sen, jag vet inte när (: har gjort en hårinpackning och ska bara packa ner some stuff! sen ska ja hämta kissetatten. ska åka till marita och det blir sleepover hos henne.. och oslo imorgon! (:



/pusspåEr!



det kan inte vara nyttigt


det har nog aldrig varit så jobbigt att gå till jobb som det var idag. snoosade 589 gånger kändes det som. hoppades hemskt mycket på att tiden skulle stanna och att sängen skulle bli min grav! men nejrå, fick jag fan för ganska så snabbt! 100 liter näsblod forsade ut och ja, jag tror jag har fått en hjärnblödning?




idag är kissekatten såå min!




RSS 2.0