10 minus



image71


men gött da Börje! dagen har vart chil som fan. försov mej, Anders orkade då inte gå upp men jag tyckte de var så tråkigt och ensammt imorse så jag ställde mig och hoppade i hans säng där han låg så sött, så tillslut fick jag upp han :) kom lite sent till engelskan, men jeje. hade sen handel en liten stund, gick igenom inför prov osv! sen var jag fri i två timmar, åt massa mat för engångs skull, eller.. sallad och hårtbröd menar jag då xD spelade kort med flekkera. sen tjugo i ett var det simning i badhuset. hade livräddning och jag trodde faktiskt att jenny skulle dränka mej ett tag faktiskt (a) men neeeda, gick så braaa så! ^^


baby hämtade mej vid 2, åkte till han.. lastade in 3 fulla sopsäckar med pantburkar. det bar av till toria. när vi pantat två säckar tyckte anders att vi skulle skita i den sista, men nej nej nu! var bara att ta den på engång då också ;) haha. stackarn skämmdes. jag skulle egentligen ha åkt med 4 bussen, men eftersom vi somnade strax innan det så stannade jag till klockan 8, möhöö :) ina är en baaaaajong. nej, vill ha nåt att äta. måste nog plocka upp lite här sen ocksåå, yey :( naat.


-.-


ingen sovmorgon idag inte, nej Nej jag var snäll och åkt tidigt till skolan & hängde i soffan.
svenska, matte, lunch, estet och två timmar dans, rolikkt.. men kommer ha enorm träningsvärk imorn. annars.. sepe äckel dag, ja jag menar det.


Whateeever!


Jaha, nu sitter jag här med ångest i hela kroppen och vet inte vad jag ska ta mig till. det händer ganska så ofta. lika ofta som du öppnar käften, ungefär. nej men allvarligt, jag måste fan sluta lita på människor nu. sluta öppna mig så förbannat som jag gör. förr var jag bra på att hålla saker för mig själv och om man jämnför med nu så var det så mycket bättre. jag är trött på torsby.. men.. vem fan är inte det? alla känner alla och det är lika tråkigt att komma till skolan tex eftersom de är inte mer än samma ansikten, samma schema, samma prat, samma tjaffs hela tiden. vad skönt det hade varit om alla bara hade slutat att bedömma människor innan de vet vilka de är? nej, det kan vi inte. för, han är ju bara helt sepe när han är full, och jag menar, det måste vara allvarliga fel på den grabben? hörde du inte vad han hade gjort? och.. han är med allt och alla, så jävla äcklig! men då ska vi inte prata om henne, vilken jävla slampa! hon tror verkligen att hon är nåt, och sååå jääävla ful! hörde du inte vem hon var med senast då?

ja, man behöver ju inte ge ut smakprov till folk här, för folk verkar veta precis ALLT här ändå. jag vill bara orka mig igenom de här månaderna som kommer, sen är det sommarlov! då ska jag åka bort, och det ska bli sååå skönt!

egentligen vet jag inte varför jag skriver det här? men jag antar att allt måste ut förr eller senare och det kan nog vara på ett bra ställe ändå, för nu slipper folk fråga mig och jag antar att jag inte är den enda som stör mig på detta just nu. haha, alltså..
ingenting förvånar mig längre



The secret of looking Gorgeous


vad händer den här helgen då? jani barn, igår var jag ute och övningskörde eftersom mamma typ inte kan köra pga foten, sen var vi till kälkerud till hennes jobbar kompis, hämtade pappa som slutat arbeta, åkte till hallen för att kolla på robin, ina & andersbaby var även coach för brurschans lag. men. åkte hem med anders ungefär halv tre ellernåt.

imorse kom två hundar som vi brukar passa ibland. de skällde och hade sej, men lyckades få sova till halv tolv ändå. åt en smörgås, övningskörde anders bil ner till torsby, handlade, hämtade ut gh3. robin har hållt på för fullt sen dess. anders åkte nyss hem och jag vill ha mat :( massa mat! måste sätta mej med esteten sen också, antar jag. FAN. jag vill bada bubbelpool.. eller leka med djenny :)


image70


tiden kanske läker alla sår
men ärren finns kvar


Tjockisar är vi allihopa

Mjaou.
Kiss kiss

image67





jag får snart damp-damp-damp eftersom jag inte orkat fixa datorn ännu, men nångång!
idag hade jag bara en lektion, svenska. onödigt. JA
leker med Elin nu
hon är nörd
jag är nörd
vi är nörd
eftersom vi sitter här & vänstrar med våra bärbara.

anders baby är här också, men pappa har väl lurat i han med massa like always.
just nu kan man höra det irriterande ljudet från ratten, bil ratten. playstation in daddy's heart.


datamusen... Clas?


jag har huvudvärk som fan aj aj aj! idag har jag varit mindre bra, men de var skitsamma. orka bry sig om detaljer! skoldagen har gått ganska snabbt ändå och sista lektion hade vi idrott, badhuset som stod på schemat. jag hade verkligen ingen lust att doppa tårna i det jätte kalla vattnet (som jag tycker att det är) men efter att jag fick säga emot mig själv några gånger så slutade det med att jag hamnade i plurret ändå, yeeej! sen stannade jag, helene, marita & jenny ett tag & badade mer, i den varma bassängen dock :) så det flög endel bollar hit & dit, skoooj :)

lämnade av min djenny på bussen, gick till anders. han var dum o butade mej ur soffan så jag fastnade med ena armen under soffan? typ :( det gjorde ont. sen skulle johanna vara pirat, tydligen. så nu har jag massa fina blåmärken på benen antar jag. äh skitsamma! :) åkte med pappa hem för en stund sen. funderar på att sätta mej nere i soffan med en smörgås och sura lite, haha! inte för jag vet varför, men de var länge sen? nej. upp med hakan och dränk alla sura miner! såååå jaaa.. men en smörgås skulle inte sitta helt fel iofs.

dagens kommentar: det händer ingenting!
dagens ord: ingenting

där fick jag till det Ina ;)


vi säger så, hej!

köttfärspanna....


nej, NEJ, nej.. det här funkar inte! jag är nåt så förbannat skoltrött så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart? varför är jag bara sprallig ensam? :( nästan så är det så. ah, JA. fick en somna om puss av anders när han åkte till skolan, sov ett tag till, gick upp, gick till skolan.. det är så jävla mysigt att gå den biten, det är inte så långt, men jag uppskattar att få gå den lilla biten så på morronen så jag vaknar till lite. ja, de gör jag. hade två timmars handel, satt vid datorn och spela spel. jag blev rånad :( alla andra också.

micka: men vafan! jag gav ju tjuven pengar, ändå var det fel!?

haha, min kompis michaela är nog en av de smartaste brudarna jag känner, för..
"Det är ju han som skämmer ut sig" (med en kåt blick) ah ;)



image65


hade matte, prov på fredag :( en timma handel igen, SUG BARA, sen idrott, gymmet var de som gällde. jag åkte buss hem med jenny, hjälpte mamma med maten oså eftersom hon går på kryckor för tillfället. pappa menar att han ska skjutsa mej till anders nu eftersom han börjar jobba jätte tidigt imorron, jennie blir hämtad, robin vettefan.. så.. ah, skitsamma. han skjutsar mej till anders nu så mamma slipper köra mej imorron med hennes invalid svällda blå fot. typ. nu vet ni onödig fakta, men här lämnar man av mej som om jag vore ett litet dagis barn ;) aaw. tur att han lämnar av mej hos teddisbjörnen då! <3



Sweet miss blue

jahapp, nu lider den här helgen mot sitt slut, och jag har inte fått så mycket vettigt gjort. men det bryr jag mig inte om. fredag så åkte jag upp till snoppiS-DJenny och umgicks med na; spelade kort, film, skrattade & möljde nästan ihjäl hennes 8 katter, YEY!! :) somna klockan fem på morronen.

lördag så vaknade vi inte förens ett, loveLi
mamma hämtade mig vid 4 och jag åkte hem så kom Andii <3

idag mina små barn fick jag inte sova länge eftersom denna skogsmullen skulle jobba. sååå jag tycker lite synd om mig själv idag. dagen har inte bjudit på så mycket idag heller mer än okej väder, så jag tog sparken en sväng & möjde lite. installerat skit på datorn o nu ska jag snart hoppa in i duschen, sova tidigt innan jag blir på dåligt humör! vintern är allt bra deprimerande..

image64


jag är lite trött på kyla nu faktiskt, Ge mig sommar fort.
& nästa vinter drar jag till Florida och gömmer mig.
Härligt värre!



iWarning


ja nu äre såhär att jag kan verkligen ingenting om datorer typ
men jag har iallafall lyckats förstöra/blockera nånting så jag har
inte internet på min användare, så sitter on my brother same mother 's användare.
kass musik kass musik kass musik warning,  erroR!


idag har det varit en ganska så sköön dag
förutom att jag bröt en nagel på basketen. (Det gjorde jävligt ont)


image63

du måste bara
älska (!)



ibland händer det både bra & dåliga saker;

idag var den värsta dagen av alla dagar att ha en skoldag :( jobbigt att gå upp imorse med andra ord! BLÖ. jag önskar mig sommarlov, amen! yeah. jag har vart på konstigt humör idag. jag har inte haft snus på hela dagen och alla i min klass förutom Johanna har fått för sig att de ska sluta snusa. nyårslöften. iallafall.. och.. eftersom Johanna hade kleeent fick jag sno nikotin- och tobaksfri snus av Erika. det började en ny pöjk i klassen idag. hm, yey.. nu är det 4 killar. ehm. undrar om han snusar? äh. nej, det här går inte. jag vill också klara mig utan ju? hann inte inskaffa en fin dosa idag heller.

image62


idag fyller brurschan 15.. soooo vi har käkat tacos o jag har softat bort hela dagen
sen måste jag bara meddela att jag ska försöka lära mig dricka kaffe, wish me luck!


jag tycker inte om min dator just nu.
jag tycker inte om att den är dryg och inte gör som jag vill.
johanna kan inte mecka hela tiden. jag har inte tid.


nej..

paller inge mer nu, jag måste sova bort alla abbdullasch som sitter som en knöl och trycker
i bakhuvet på mej. johanna vill inte, johanna måste. eller är de lusen som spökar?
nej jag vet inte varför jag sitter o skriver massa skit här när jag har sängen i närheten.
ni fattar inte ett skit vad jag skriver ändå så. men kaffet.. det är viktigt.. o snusen! *lägg på minnet*


:O aje


sov hos älskligs bewisen inatt. hyrde två filmer som vi glodde på, sen rötade vi med spel oså. han lääämna mej ensam imorse eftersom han skulle jobba. jag har inte sovit sååå himla bra inatt. för han har sprungit upp för & dricka vatten 4533 gånger inatt. ina väckte mej typ vid halv tio imorse också :O arrrgh! haha, nerå.. hon skulle få besök å jag skulle åka hem för att inte göra ett piss.. legat i soffan hela dagen typ, har huvevääärk som fan :(


jamen tyck synd om mej då!
nu väntar jag på att plutten ska
sluta jooobbba nååångååång! :) <3

Första gången kan inte vara perfekt?


haha i fuckin' die. jag & mamma skulle göra knäck kom vi på & i början blev det inte så lyckat om man säger så! :D jag tyckte att vi skulle köra dubbla satsen, mamma hade en för liten form. mikron blev nästan full i knäck, mamma dola & öppnade o stängde hela tiden. hon hade över lite i en annan form. alltså, när de kom ut luktade det brännt som in i helvete, jag tyckte inte att det var någon idé, men det tyckte hon. la ut dem i formar, stelnade fort som fan och de blev mörka som in i helvete. brännt socker xD sen skulle mamma visa hur man skulle göra, så hon gjorde nytt, följde receptet som det stod. och jag höll på att dö, hennes var ju förfan gula istället! xD hahaha. det sluta att vi bara satt å skratta. sen kom vi på att vi hade ju en annan bunke till som hon tog ut första gången, så.. och det blev perfekt :D haha.. ja nu har vi fått skrattta som inihelvete rååå. tack för det!



tycker ni inte det är fint?
och ja, det är typ första gången jag gör det.. mamma med ;)


image61

( MObbat )




Uppdatering

okej, jag har inte alltid tid för att skriva här, men när jag väl har det ska jag försöka att klämma in några rader om mitt, verkligen, intressanta liv! yeey. i måndags var jag, linn, erika & elsa i stugan hos linn och förfestade. sen efter en stund kom även johanna, jenny & emelie. vi spelade öl spelet och hade de allmännt roligt. as skoj verkligen! sen vid tio tiden drog vi till rinn, eftersom flickorna ville det. väl där inne tappade jag bort flickorna men hittade emma! :) spelade kort en eller två gånger med micke, gick ut, tände ciggena i marschallerna (stava?), pratade, letade upp en person å skrattade en massa åt det, ah? jag tappade bort drickan men emma bjöd på pepino. vid tolvslaget gick typ alla ut och raketerna flög åt alla håll, många blev träffade, även jag. :)  men jag hade turen att få en på skon så fick inga sår! LUCKY ME. sen skulle jag & virran gå ut för att pissa, eftersom någon dryg jävel blockerade upp toan, antingen nåra som hade sex eller en tjej som bara var tvungen att fixa till sminket ;) palla. iallafall, så trillade jag på en tall rot i en lutning, så.. skrapade upp hela jävla knäet.. våran skjuts kom precis så jag slapp hoppa runt. tack gode gud för det.


image60


åkte till anders.. han började töla om jag vet inte vad?  han var as sur.. så blev töl.. tråkigt att du alltid får för dej massa saker när du dricker & sedan skyller allt på mej. jag trodde att vi skulle sluta med det där, varje gång säger vi det? men blir det nån ändring? :/ speciellt när du har kompisar skäller du på mej för du vet att jag kan vara ensam, och du kan gå undan utan att ha dåligt samvete. jag hade inte gjort nånting. jag är trött på att få en massa över mej när jag väl mår bra och är huuur glad som helst. jag hade haft en toppen kväll. jaja, du har bett om förlåtelse, och jag med, bara för att det här är sista gången som jag ger det en chans till. det vet du också. jag hoppas att jag aldrig mer få uppleva det här igen, för jag älskar dej, och du älskar mej.. då gör man inte så? jag litar på dej nu vännen *puss på fingret*  tack till marcus.





igår åkte jag hem vid ca halv fyra.. åt mat, vänta på att anders skulle bli klar med städningen osv.. sen hämtade vi honom, åkte till mej.. kollade på 'att göra en pudel' :) haha. den var lite smååå rolig. :) sen duschade vi o bara myste. hurrade även pappa på att han nästan lyckats ta eld på huset. brännde hela bordet & allt. bra jobbat! ^^



idag väckte pappa oss vid halv tio o ville att vi skulle skjutsa ner honom till jobbet. så vi gjorde det.. sen åkte vi hem till anders, hämtade grejer och ina.. sen åkte vi till mej, jag o anders åt lite.. sen åkte jag, anders, ina & robin upp till fjället. det var ganska kallt faktiskt.. åt ansiktet.. men de gick!  jag o ina skulle gå upp till restaurangen för att käka.. tog av oss skidorna längre ner.. så skulle vi klättra upp där det var stenar, och jag drog i knäet i en sten... alltså, det knäet som är skadat xD   faaaan ont. haha, fick även världens största bamse kram av deras morfar, aaaw =)  så söööt

nej, nu blir det till o käka o se på film
Puss-på-er!

RSS 2.0