livstekken



äntligen är april månad över och jag har nog aldrig längtat så mycket till sommaren som jag gör nu! (: tror och hoppas på en bra sommar. kommer bli mycket jobb & resor! så det gillar vi! 
fett pepp. 





händer i k v ä ll?

 

blir nog förspel iallafall hos daniel med massa folk, yeye :))

 

 

 


för mycket tid



fortfarande hemma från city och är sjuk.. men tror iallafall att det är på rätt väg nu! så snart är jag nog en människa igen. dock blev det nog för mycket morfin förut, för mår sådär halvt bra. skakar som ett asplöv och hjärtklappningar! he he. kul.



we're all gonna die



linn, mario cart, choklad & hostmedicin med måårfin!
bra start på dagen.

vasaru!

 

jag måste ha världens dåligaste imunförsvar!  och eftersom jag återigen är sjuk så har jag heller inte tagit mej tillbaka till karlstad och carlings. så får se om det blir en tripp ner dit på praktik den här veckan.. för det verkar hålla i sej rätt bra det här! men vad gör man?


sitter just nu hos blinnis och snorar lite på henne!
är fan döv på ena örat också..



varma koppen♥

 








iku


yohanna och linn åker bil.


-gaaah! jääävlar!
-vadå!?
-jag höll på att kråka med en mås!







krrrak


det känns inte alls bra att ha dragit på sej världens förkyldning. jag hostar sönder halsen och har nästan ingen röst kvar! julius påpekade min hesa röst, något i stil med "du låter som en man" och när jag pratade i telefon med martin så så han "ohj, är du jävligt bakis eller är du sjuk?" hahaha. idag så säger jag; lite av båda.



mamma lagar lasagnette som huset snart bjuds på, sen ska ja skynda mej iväg till hagfors och träffa guddla mi & olle.. ^^







never means forever

livet är inte alltid så underbart att bita i.. speciellt inte när bilen pajar rejält så att det inte går att koppla och två minuter senare så går avgasröret av på mitten.. mindre underbart är också att man bor på tre olika ställen, att behöva jobba när det är fint väder.. att behöva tvätta hundra kilo kläder, att redan längta till helg när det är måndag.. ja! jag tänker bannimej klaga på som bara den idag! :) men jag är inte bitter för det.. det enda som får mig att le jämnt nu är nog min bästa vän; solen! <3 make me happy!

tror fan jag såg gandalf


travel, travel, travel! (:  och ändå inte hemma. jag vet inte vart jag ska börja riktigt, men jag har återigen hamnat i bergen. men det var inte lätt att ta sej hit; först en natt-roadtrip med guddla till ski (hahaha!), lämna rut hos kim och sedan buss i ca 9 timmar hit. men har iallafall fått sett ski ;) och jag har väl haft det bra här med. är faktiskt helt mållös för att solen har skinit här två dagar i rad nu! "är det sant, är det möjligt?" anyway, kört "bilen som inte ens får kallas för bil" i bergen, bio, ikea med julius, m a t, eikås, suttit instängda på 10 kvadratmeter med 5 stycken rökare, sett på när andreas ridit och hästen skenade iväg (hahahah) och framför allt, för mycket barn!



ska fan bli skönt att komma hem nu (:


ett gott skratt förlänger livet


det är fan helt underbart att ha semester från planetens alla dumburkar och att ha mer tid för alla dumhuvuden istället! på något sätt är det lite mer givande och roande! det har varit en hel del travel på mej de senaste, kd, bergen, torsby, kd, oslo, med alla mellanlandningar som rut eller något annat med hjul/ben/vingar har tagit en. skulle egentligen ha jobbat in det här påsklovet på carlings, men kände att det var välbehövligt med lite ledighet för att träffa guddla och andra sötnötter som tiden inte räcker till för så mycket annars under veckorna. hoppas även att jag får lite mer motivation till att börja jobba igen sen på måndag! :) hehe!

idag borde jag egentligen packa, väcka mamma, hämta laiza, hämta nya bilen, duscha, äta osvosv om jag ska ta en tripp till norge ikväll/inatt. skulle också försöka få liv i en viss andreas fakkarur om tid, plats mm!  tro mej, det är omöjligt ;]




vet också att Julius saknar mej!! :))

update: och självklart saknar jag Julius också,
även om du säkert får en hemlig summa för att umgås med mej! :(




/'hannski






RSS 2.0