nu kör vi!

packa packa packa!




imorgon väntar jobb, guddla kommer, sen vidare mot karlstown för bio (the twilight saga - eclipse). på torsdag väntar jobbet återigen på mig, sedan bär det upp till höljes i några dagar (:








jobbigaste idag: att äta hårtbröd samtidigt som man ser på svensk film! jag hör inget!?

det bränns

då var rehab-dagarna över, och imorgon väntar jobb! vilket jag faktiskt ser fram emot..  det har fortfarande inte riktigt slagit mig att jag faktiskt har slutat skolan. att jag aldrig mer kommer att gå på bettans lektioner, aldrig mer kommer att tävla med bussen på morgonen, aldrig mer kommer att trosa igenom korridorerna, aldrig mer kommer att tvinga i mig den äckliga skolmaten.. you name it. just nu känns det hur jävla skönt som helst.. men jag antar att om ett tag kommer man sakna den sociala biten.


tiden går sjukt fort! insåg att det är cirkus ett år sedan michael jacksons bortgång.. och det kändes som igår. det kändes som om det var igår jag och linn var på peace and love och nyheten kom ut. den brända skivan ifrån valborg 2007 som linn hittade förut, gav en flashbacks utav dess like!



"Ja, vi är Sveriges coolaste brudar
Kolla killar är vad vi gillar
Kom igen tjejen
Kom igen, kom igen!
Dra till stranden, kolla placet
Soft, soft, här är allt bra
Tummen upp, tummen upp

Yeah, yeah!

Coola brudar
Coola! Brudar!
Kom igen, kom igen!
Coola brudar
Coola! Brudar!
Kom igen, kom igen!

Ja, vi är Sveriges coolaste brudar
Kolla killar är vad vi gillar
Blicken fastnar på en kille
Säg: Grr! Grr! Grr!
Ja, vi är skolans värsta brudar
Alla vill ha oss, lugn i stormen
Vi är hemma snart, hemma snart!"
memories! 



nej, ska ta mej en promenix och njuta av det som återstår av dagen!





picccs




har börjat lägga in lite bilder ifrån studentveckan nu.. jag är inte seg, jag har bara lyckats återhämta mig :) hehehe nej men ni hittar en början på ansiktsboken!







midsommarnatt

en lugn midsommar för engångsskull.. har tappat sugen för festligheter sen studentveckan! he he vaknade dock imorse med sju olika blommor under min kudde. isn't that kind of cute? :*



enligt svensk historia så ska man plocka sju olika blommor (vad det är för blommor spelar inte så stor roll, det viktiga är att det är sju olika) runt tolvslaget. detta ska ske under tystnad. sedan ska man lägga dem under kudden, för att få en chans till att drömma sig in i framtiden om den man ska gifta sig med.  kanske är det ungefär lika troligt som att vi ska kyssa en massa grodor för att sedan hitta våran prins..






men det är väl tanken som räknas! :)

ljudet av ditt hjärta



har bokat biljetter till Eclipse!
förra sommaren nötade jag mig igenom alla fyra böckerna, så gör mig inte besviken! :)









speedad



mitt liv är ett evigt resande som aldrig tar slut!
studentveckan var hård, som väntat! men har iallafall haft det awesome med härligaste människorna.. och party var det! :) ett tag trodde jag verkligen att dagen jag skulle återhämta mej, aldrig skulle komma.. men det gjorde den, och det var ganska skönt.. faktiskt! :) drog strax därefter till bergen och vikedal med Bästa ♥







jag tog flyget hem igår eftermiddag & blev hämtad på gardemoen av guddla! :* vi drog på en shoppingtur och spenderade sedan kvällen och natten hos henne. men idag, kom jag hem till soliga sverige igen!
har stekt på stranden hela dagen och resten av dagen kommer förmodligen bestå av uppackning.






men nu ska jag väcka min snarkgris som jag saknat så mycket!
(just nu ligger hon o drömmer på golvet, hahaha! "boff boff")

ge mig torsdag, saja



har byggt på naglarna lite todaaaaaj!


åååh imorgon kommer guddla
can't wait!


puss

RSS 2.0