det stora klivet



just nu känns det inge bra alls. nu har alla verkligen splittrats och spridit ut sej! själv vet jag inte när jag kommer åka.. men det är inte lika långt till karlstad iaf :) men känns segt att inte få träffa vissa förens påsklovet, kanske tillochmed studenten! men det är bara att bita ihop och kämpa på. det som inte dödar härdar väl (:






speak



allt blir genast mycket bättre när solen tittar fram! :)))

kan snart röra vid väggen


den här veckan kommer att bli en av de jobbigaste i min livshistoria. har massa skolarbeten kvar som jag måste ta tag i, för det är som sagt allra sista veckan i skolan! finns en stor hög vid sidan av mej, vad ska man prioritera först? får väl bara försöka mixa. (: hatar bara alla lärare på skolan för att de lägger alla prov och inlämningsuppgifter i slutet. all skit på engång! 


det känns t-u-n-g-t!
lämna mig inte!

((!))



Lita aldrig för mycket på nån som inte litar på dig.










you are the only exception


nu har jag äntligen satt mej ner för mej själv på, jag vet inte hur länge! men stockholm var ap-bra även om jag egentligen inte är ett stort fan av staden. vi hann med endel; balettakademin, golden hits, dansmuseum, musikalen hairspray, dans folkhögskolan! och såklart tunnelbanan hit å dit, mat, väldigt lite shopping, plugg samt prov. och när jag kom hem i fredas så hade vi besök av trollhätte- och uddevalla bor också (: bara att gå och lägga sej i stort sett för att traska upp fem på lördags morgon då rally stod på schemat. jag & cissi lyckades hålla värmen med alkohol, för det var rätt kallt med 27 minusgrader! blev endel alkohol i lördags iallafall om man säger så.. alldeles för mycket!




till helgen är det meningen att marita & helene kanske ska ha utflyttningsfest. egentligen vill jag inte, jag vill inte att alla ska splittras och hamna på olika ställen! fick studentmössorna på skolan idag, och champagnefrukosten är i stortsett planerad! det är 8 skoldagar kvar och man känner hur allt snart tar slut. jag är hemskt trött på skolan, så jag vill ju egentligen bara ha den klar.. men, det är så sorgligt samtidigt, att alla bara kommer försvinna! alla ska fatta beslut.. jag vill inte.. det är skrämmande!





ut-och-in



sköööönt med en chill helg! (: det var bannimej ett tag sen nu. och med chillhelg menar jag alkoholfritt. hehe! ko-lugnt hemma i fensbol, jobb och så blev det en tur till karlstad igår på bio med folks! såg på edge of darkness. jag tyckte faktiskt att den var rätt bra, men skvatt ett par antal gånger så jag blev illamående! hahaha (:




fint väder idag.. men jag mår inte så jädra
great så det blir mestadels plugg idag :(


handlingar


även om man hamnar framför dumburken eller lappisen så känns det ändå skönt att väl komma bort från den ibland. jag vet inte om torsby finns med på världskartan, men det är iallafall en liten håla med inte allt för många invånare. finns allt för lite att hitta på med, därför vet alla vad Du gör/håller på med! ha ha (: vem vet, imorgon kanske du och dina handlingar är dagens samtalsämne..  tänk om alla skulle ta tag i sina egna liv innan man klampar sig in i någon annans? (:  wellwell! 



det ska bli skönt att sova i egen säng inatt, även om natten i en 90säng tillsammans med guddla mi var väldigt.. mysig! hahaha. lite väl intimt kanske, vad vet jag! (:






"att prata innan att tänka, är som att torka sej i röven innan man skitit"


taggad


vad är det här..
klockan är ca 22:30 och jag ligger redan till sängs. eller vad man ska kalla den här feta, hårda ikea bädd-soff-sängen. ska bli skönt med en tillhörande säng-madrass från ikea imorgon! något som jag också tycker är skönt är att praktikplatsen är fixad! så det kommer bli karlstad plus carlings i 12 veckor.. när det väl är dags (:






utropstecken


varför har jag vänt på dygnet?


RSS 2.0